Torsdag var det henholdsvis 7 J14 lag og 6 damelag som skulle kjempe om de gjeveste medaljene. Og også idag, var det en fin fin blanding med lokale og utenbys lag som møttes på parketten.  I jenter 14 klassen stilte HSK med 3 lag, Ros/Slemmestad  med 2 lag og Ådalsfossen og Jevnaker med hvert sitt. Forøvrig var både ROS/Slemmestad og Ådalsfossen begge med for første gang som samarbeidslag, og ekstra morsomt at de benyttet RingeriksCup som en fin start på et forhåpentligvis fruktbart samarbeid. Og begge lagene slo fra seg til tross for lite samtrening. Men det var flere lag som var på banen for å vise muskler. I pulje A var det 3 lag som alle stod med 4 poeng i innledende, men det var ROS/Slemmestad 2 og Jevnaker som gikk videre på innbyrdes målforskjell til semifinalen, hvor de møtte henholdsvis Ådalsfossen og HSK fra pulje 2.. Etter fulltid i semifinalene skulle gullet omsider kjempes mellom ROS/Slemmestad og HSK 2. Og det så virkelig at samarbeidslaget hadde spilt seg gode iløpet av cupen. ROS/Slemmestad halte seieren i land, og kunne smykke seg som årets vinnere av RingeriksCup 2018.

I senior stilte HHK og HSK med hvert sitt damelag og hvert sitt 18 års lag. Fra Oslo kom Ammerud med hardtkjempende damer og GOL kom ned fra fjellet for å vise muskler. I seniorklassen er reglene slik at lag med lavere divisjonene kan starte med 5 straffer pr divisjonsforskjell, Dette for å gi alle lag et godt sportslig utbytte og publikum mer severdige kamper. Og gøy at det ble til tider målrike kamper.

Til slutt var det HSK J18 som skulle møte oslofolket fa Ammerud i finalen. Damene fra Oslogryta beit godt fra seg, men i kveld var det de yngste som var eldst. Lerøy laget til HSK kontrollerte inn seieren , som ga gull i mesterskapet.   Ammeruds sprudlende damer tok sølv og jammen tok ikke HSK damer med seg bronsen. 

Tusen takk for nok en flott håndballdag, og takk til alle dere lag og spillere som er med på festen vår. Nok en dag vel gjennomført av alle parter.


Vi gleder oss allerede til imorgen når J11 og J15 stiger inn i Hønefoss - storstue.


Foto: Fredrick Jonhsen