Hei alle sammen,

Vi har i Heradsbygda Håndballklubb de siste månedene forberedt oss godt for å få alt klart, slik at vi kan ønske dere hjertelig velkommen til en minnerik håndballcup i Hønefoss Arena. Vi har som hovedmål å være et fantastisk godt vertskap for alle utøvere, trenerapparat og publikummere. Vi skal være behjelpelige og imøtekommende slik at dere får en god opplevelse både på og utenfor banen. 

Hønefoss Arena har noen viktige regler som det er viktig at alle lag imøtekommer:

- av sikkerhetsmessige årsaker tillates det ikke medbrakte musikkanlegg. Arena har automatisk talevarsling ved evakuering, og høy musikk forhindrer da at Talevarslingen ikke fungerer optimalt. Vi i HHK vil benytte felles musikkanlegg for å skape den gode stemningen i hallen

- bruk av ball skal kun benyttes på hallflatene. Det skal ikke benyttes ball i garderober, ganger eller løpebanen i 2 etasje. Det er fullt mulig å benytte løpebanen som en oppvarmingsbane, men da uten ball.


Garderobeinndeling vil være plassert på informasjonstavle rett innenfor inngang, på venstre side. I tillegg vil Hovedsekretariatet og Inngang være behjelpelige med informasjon om det er behov for det. 

Baneoversikt vil være godt synlig ved ankomst. 

Bilder & video: Ringerikes Blad vil komme under uken å ta bilder og streame kamper. Vi ønsker at hvis noen lag ikke ønsker å bli filmet eller fotografert - gi oss beskjed på mail, eventuelt kontakt oss i hovedsekretariatet. Lag som filmes, vil få beskjed på forhånd.


Vi i HHK ønsker alle lag lykke til i RingeriksCup 2018 - vi gleder oss til å se dere med håndballen i den ene hånden og Fair Play i den andre.

Endelig er vi her!!!!