Da var vi endelig i gang med årets RingeriksCup, og det var klassene jenter og gutter 12år som åpnet ballet i Hønefoss Arena mandagskvelden.  

Og for en start det ble!!! Innsats, glød, engasjement og ikke minst FAIR PLAY fra alle lag gjennom cupens første dag. Det ble spennende og tette kamper i begge klasser, og det skal nevnes at det kun skilte 1 mål mer scoret i kampen om første plass i innledende runde J12 pulje A. 

Ekstra hyggelig er det at Lunner og Lier kommer for å være med på festen vår her i Ringerike.  

Vi vil takke spillere og trenere for fantastisk innsats, takk til publikum for engasjement, og ikke minst våre unge DOMMERE som er tydelige og bestemte i sine avgjørelser - vel blåst.  

Takk til alle som hjalp oss til å skape FEST på cupens første dag - det gjør jobben for oss som frivillige ekstra fin at vi får skryt for vel gjennomført. 


Vi gratulerer Lier som vinnere i klassen G12. Haugsbygd tok arvesølvet og HSK en fin fin bronse. I jenteklassen var det HSK som tok hjem seieren etter en målrik finale mot Tyristubben, som fikk en flott andre plass. Haugsbygd/HHK  tok en sterk 3 plass.

Gratulerer til alle lag for flott innsats. 


Tirsdag ruller vi igang igjen, med klassene J16 og J13. Velkommen alle sammen til ny håndballfest i Hønefoss Arena :-)