Fredagen stod igjen vertskapet klare for å ta imot nye spillere, publikum og trenere. Det var klassene J11 og J15 som skulle i ilden. I jenteklassen J11 spilles det kun aktivitetskamper uten sluttspill, men jammen kjempes det til siste slutt i disse kampene og. Masse vilje og pågangsmot i alle kampene, og lag fra ulike klubber som heier og støtter hverandre. Det er Fair Play.

Jenter 11 spilte sine kamper på bane 2 og 3, med lokale dueller mellom HSK, Holeværingen, og arrangørklubben HHK som stilte med hele 3 lag. Veldig hyggelig at Jevnaker og Jaren tok turen og ikke minst sporty av HSK G11 som skulle teste seg mot jentene. 

Tusen takk til alle spillere for flott spill og gode prestasjoner på parketten. Fantastisk bra. 

I jenter 16 stilte HSK med hele 3 lag, hvorav et var J14. HHK og Hokksund var på plass, og en stor honnør til Åmot/Vikersund som på under 24 timer fikk samlet sammen et spirende sammensatt lag etter Jevnaker måtte trekke seg. Det kaller vi handlingskraft. 

Det ble spilt innledende runder på bane 1 og det var Hokksund, HSK 3 (J14), HSK 2 og arrangørklubben HHK som gikk videre til finalespill. Etter semifinalene skulle det vise seg at det var Hokksund og HSK 2 som skulle måle kreftene i finalen. 

Finalen var det til slutt Hokksund som dro i land, og kunne smykke seg med tittelen som RingeriksCup vinnere 2018. 

HSK 2 tok da sølv, og jenter 14 fra HSK tok jammen bronse. Gratulerer !!!

Igjen, tusen takk til spillere, lagledere, dommere og publikum for fantastisk flotte øyeblikk på fredagens arrangement. 


På lørdag er det miniturnering med klassene 6 til 8 år, med kamper fra 0900 til 1800 - for en festdag det skal bli.


Foto: Kåre Svang