Søndag klokken 10.00 ble RingeriksCup 2018 aller siste dag blåst igang av våre kjære dommere på bane 1 og 2. Kioskene var fulle av kaker, kaffe og andre godsaker, dyktige dugnadsvakter var klare for innsats og vertskapet ønsket velkommen til jenter 9 og 10 år denne finaledagen. Denne dagen ble så god som alle de andre, med flott håndballspill og flinke dommere. Det er utrolig hvor fort de unge lærer, og vilje og innsats står til terningkast 6. På banen vil de så gjerne vinne, og noen ganger så gjør de det, og andre ganger ikke. Det er så godt å se at etter et knepent tap, så samles jentene igjen i garderoben, det lekes og det smiles, og tapet er for lengst glemt. Det handler om å ha det gøy, og det handler om relasjoner til sine venninner på egne og andre lag på trygge arenaer. Vi som trenere, lagledere og i styre og stell, vil så gjerne ha flest mulig inn i håndballen, og ved å skape minnerike øyeblikk om det er på eller utenfor banen, bidrar det til at vi vil både beholde og rekruttere håndballutøvere. RingeriksCup 2018 har vært en arena for gode øyeblikk - i alle aldersklasser, og vi er stolte over å ha vært arrangør dette året.

Tusen takk til alle lag og klubber som bidro til at dette ble, i våre øyne, et fantastisk mesterskap. Sammen med dere fikk en utrolig flott uke med alle våre lag - og vi har sett finter og skudd i alle varianter, kontringer og trickskudd, taklinger og målvaktsredninger i ypperste klasse. Vi har jobbet med dette mesterskapet siden november i fjor, og som erfaringen ofte viser, så er god planlegging et godt grunnlag for en flott gjennomføring. 

På vegne av Heradsbygda Håndballklubb vil jeg takke alle sammen for at dere kommer og gjør mesterskapet til en opplevelse, takk for alle flotte tilbakemeldinger og for den jobben dere gjør med unge og eldre håndballspillere. 

Tusen tusen takk til RC gruppen for planlegging og gjennomføring, takk til dugnadsansvarlige og frivillige som stiller opp med pågangsmot og godt humør, takk til alle våre dommere i egne og andre lag for at vi faktisk kan gjennomføre kamper, og til slutt alle våre sponsorer og samarbeidspartnere under cupen og i klubben generelt for at vi kan få muligheten til å drive med det vi ønsker aller mest.


Takk for iår, og vi sees igjen :-)

Kjell

Leder Heradsbygda HK