Andre dag i RingeriksCup ble også en fest - på alle måter.  Det var forventningsfulle og spente spillere som entret banene i Hønefoss Arena tirsdag ettermiddag. I kveld skulle jenter 13 og 16 til pers for å måle krefter, og gøy at kreftene skal måles mot lag det ikke spilles så ofte mot - både Lunner, Jaren og NÅG/Hallingdal hadde meldt sin ankomst. Hokksund hadde også tatt veien til Arena denne dagen.

Mye gode kamper på alle 3 banene i innledende, og ekstra morsomt var det for jentene på bane 3 som ble filmet gjennom hele kvelden. Ringblad stilte opp med en kameramann og 2 kommentatorer som holdt koken oppe helt til siste spilleminutt. Streamingen kunne ses live på Ringblad sine nettsider (https://www.ringblad.no/sport/handball/ringerikscup/vi-sendte-10-kamper-fra-ringerikscup-direkte-se-dem-i-opptak-her/f/5-45-567733).  Veldig morsomt for oss som arrangør, men ikke minst for spillere ute på banen. Det var stor stas :-)

Med kamera på sidelinjen ble det tette og spennende kamper, og i andre semifinalen i klassen J13 mellom Jaren og Hokksund gikk det først til ekstraomgang på 5 min, uten noe avgjørelse. Det var på sudden death det skulle avgjøres, og til slutt trakk Hokksund det lengste strået og gikk til finale med 12-11. I finalen ble det igjen tøff duell mot HSK, som etter første ekstra omgang, klarte å vinne 14-13. Publikum, spillere og streamere fikk jammen valuta for penga.

I J16 klassen på bane 1 fikk vi se jenter med stor fart og finter, lure skudd og knallharde taklinger. Etter at puljene var ferdigspilte stod duellene mellom Lunner og HSK i den ene semien, og HHK og NÅG/Hallingdal i den andre. Etter siste blås i fløyta, skulle det vise seg at det ble lokalderby i finalen mellom HSK og HHK. I finalen var HSK denne dagen noen hakk vassere og stakk av med bøtta.

Tusen takk for fantastisk fin håndball og nok en gang gode opplevelser under RingeriksCup 2018.

Vi gratulerer til alle spillere og vinnere.

Klasse J13: 

1. plass HSK

2. plass Hokksund

3. plass Jaren


Klasse J16

1. plass HSK

2. plass HHK

3. plass NÅG/Hallingdal


Vel møtt til ny fest torsdag - da kommer spreke J14 jenter og "Damene" på besøk.