Jenter 18 utvidet håndballsesongen for å være med på verdens største håndballturnering. Partille Cup arrangeres hvert år i starten av juli. Denne uken er Gøteborg full av håndballspillere fra alle verdensdeler. Alle kampene spilles ute på forskjellige kunstgressbaner i sentrum av byen. Hovedbanene ligger på Heden. Været påvirker naturlig nok opplevelsen når håndball spilles ute. Vi var heldige, som bestilte godvær. Et ekstra pluss for vår tur.

12 jenter og enda flere foreldre og søsken var innlosjert på den trivelige folkehøgskolen i Kungselv. Der har vi bodd tidligere, og var kjent med stedet. Frokost inkludert, mens resten av maten ble fikset av over gjennomsnittet greie foreldre. Rammen for turen var helt super!!

Åpningsseremonien i Scandinavium var av det aller proffeste slaget. Innslag fra lag fra alle deltagende nasjonaliteter på scenen samt gode artister. Det var veldig god stemning i arenaen.

For lagets del, møtte vi god motstand i alle kamper. Vi spilte mange kamper. Resultatene vippet dessverre ikke vår vei i de jevne kampene. Lag fra Norge, Sverige, Danmark og Tyskland ga oss likevel gode håndballopplevelser. Et «håndballminne» for livet.